Preturi
 
Preturile produselor si serviciilor sunt exprimate in RON si includ toate taxele dar nu includ cheltuielile de ambalare-cadou si transport, in cazul in care aceste cheltuieli exista.
Preturile produselor din comanda sunt valabile 2 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.
SF va emite catre Client o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.
 
Modalitati de plata a produselor
 
Plata produselor comandate de pe site-ul Solarfreedom se poate efectua in patru moduri:
-a-prin card (in avans)-in acest caz SF va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate. Procesatorul plăților este euplatesc.ro
-b-prin mandat postal (in avans)- dovada platii trebuie trimisa catre SF la adresa de e-mail office@Solarfreedom.ro. In cazul platii prin mandat postal, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SF.
-c-prin ordin de plata (in avans) )- dovada platii trebuie trimisa catre SF la adresa de e-mail office@Solarfreedom.ro. In cazul platii prin ordin de plata, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SF.
-d-prin curier (in sistem ramburs, la livrarea produselor)
Modalitatea de plata este la alegerea clientului dar optiunea trebuie sa fie exercitata in momentul lansarii comenzii.
Orice mod de plata este ales, livrarea efectiva a produselor se face numai dupa achitarea integrala a pretului produselor si serviciilor.
 
Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (exclusiv Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid. Livrarile se fac conform programului de lucru, la adresa de livrare (este aleasa implicit adresa dvs. daca nu se precizeaza alta). Toate comenzile vor fi validate telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, prin confirmarea datelor inscrise in formularul de comanda, cat si a datelor dvs. personale.
 
Livrarea produselor va fi GRATUITA pentru comenzile care depasesc valoarea de 200 RON (inclusiv TVA) in limita a 5 kg/colet.
Pentru comenzile mai mici de 200 RON (inclusiv TVA) costurile de livrare inclusiv TVA sunt:
 

ZONA/Tipul platii

plata cu CARD

plata cu RAMBURS

LOCO (in Bucuresti)

9 lei

12 lei

NATIONAL

15 lei

24 lei 

 
Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.
 
Livrarea se face o singura data pentru plata initiala a transportului sau pentru cazul in care, comanda fiind superioara sumei de 200 ron, livrarea este gratuita. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Orice noua trimitere/retrimitere catre aceeasi adresa sau catre o alta adresa pentru aceeasi comanda in cazul in care clientul nu este gasit la adresa sau adresa a fost gresit furnizata de catre client, va fi achitata separat, in plus fata de plata initiala, la data la care se comunica noua adresa sau se cere retrimiterea comenzii la aceeasi adresa.
 
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
 
SF isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive de forta majora.