Noi nu vom divulga sub nici o forma datele dumneavoastra din inregistrarea pe site sau din comenzi dar atenție la promovarea produselor noastre prin canalele de social media pentru ca atunci tertii au acces la datele dumneavoastra.

Vă garantăm deasemenea că datele dumneavoastră și alte informații despre ce pagini ati vizitat pe site-ul nostru sunt confidentiale asa cum plățile sunt foarte bine pastrate prin operatorul nostru: euplatesc.ro.

Politica de confidentialitate

 

S.C. SOLAR FREEDOM S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 33597. SF garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SF pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SF nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa dezabonare@Solarfreedom.ro, sau prin posta la adresa: Strada Caramidariei nr. 69, etaj, camera 2 Sibiu, Judetul SIBIU.

 

SF se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct, in situatia in care se va incheia un contract pentru acest tip de servicii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Solarfreedom sunt transmise pe cale electronica, SF nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SF va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

 

Informatiile furnizate catre SF sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SF, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SF nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

 

SF certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   1. dreptul de a cere SF sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

   2. dreptul de a cere SF sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

   3. dreptul de a cere SF sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

   4. dreptul de a cere SF sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

 

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@Solarfreedom .ro sau prin posta, la adresa: Str. Ceahlau nr. 2, bloc 15, Ap. 1, sector 6, Bucuresti, sau la Sibiu, Strada Cărămidăriei Nr. 69.

SF nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SF nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Solarfreedom in scopul precizat in prezentul document.

 

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Solarfreedom , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SF a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Solarfreedom , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Solarfreedom si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

Astfel, Solarfreedom poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Solarfreedom nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Solarfreedom poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, Solarfreedom poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

 

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Solarfreedom.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe de aici