Termeni si conditii de utilizare

 

SOLAR FREEDOM

 

 1. Introducere
 2. Copyright-drepturi de autor
 3. Produse si servicii
 4. Preturi
 5. Modalitati de plata a produselor
 6. Livrarea produselor
 7. Informatii privind returul produselor cumparate
 8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
 9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
 10. Politica de confidentialitate
 11. Dispozitii finale

 

 1. Introducere

 

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC SOLAR FREEDOM SRL catre clienti prin intermediul site-ului cu adresa web www.steviauniverse.com, denumit in continuare site/site-ul Solarfreedom .

Clientul este persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Siteul este proprietatea SC SOLAR FREEDOM SRL, inregistrata in Sibiu, Strada Caramidariei nr. 69, etaj, camera 2, J32/40/20.01.2012, CUI: 24528160 si va fi denumita in continuare SF.

Utilizarea acestui site de catre client presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii. Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica structura si continutul site-ului, inclusiv a prezentei sectiuni de termeni si conditii fara o avertizare/notificare prealabila.

 

SF garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Solarfreedom si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SF fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

 1. Copyright/drepturi de autor

 

Textele, datele tehnice, preturile, fotografiile digitale, simbolurile, grafica web, scripturi, programe, e-mailuri, si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul Solarfreedom vor fi denumite in continuare continut.

Continutul este proprietatea SF si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea, toate informatiile ce se regasesc pe site-ul Solarfreedom vor fi folosite numai pentru scopul pentru care au fost prezentate. Folosirea lor in alte scopuri (reclama, statistici, studii de piata etc) este strict interzisa.

 

 1. Produse si servicii

 

Produsele comercializate prin intermediul siteul Solarfreedom pot sa difere de imaginile pe care dumneavoastra le vedeti pe site, deoarece acestea sunt doar cu titlu de prezentare. Continutul Solarfreedom (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi din/in tara noastra. Din acest motiv, SF nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul Solarfreedom , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. Produsele comercializate prin intermediul Solarfreedom sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si de certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SF isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului/importatorului furnizor al nostru. In cazul in care unul sau mai multe produse nu sunt disponibile, si-au schimbat caracteristicile de baza (cantitate, compozitie samd) sau au suferit modificari semnificative de pret intre momentul plasarii comenzii si momentul in care noi ne aprovizionam de la furnizorii nostri, Clientul va fi instiintat telefonic si/sau prin email acesta avand posibilitatea sa inlocuiasca sau sa renunte la respectivele produse. De asemenea, in aceste situatii Solarfreedom poate anula livrarea partiala sau totala a comenzii.

SF nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia SF de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. In cazul aparitiei oricarei dispute intre Client si Furnizor livrarea comenzilor poate fi sistata pana in momentul solutionarii acestora.

SF isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. De asemenea, orice atitudine nepotrivita manifestata in relatia dintre Client si Furnizor poate duce la sistarea livrarilor si blocarea contului de utilizator. Se intelege prin atitudine nepotrivita orica comportament care include fara a se limita la: mesaje vulgare, obscene, de amenitare, cu conotatii sexuale implicite sau explicite, rasiste, discriminatorii adresate companiei in ansamblu cat si angajatilor si/sau colaboratorilor acesteia.

 

Expedierea se va realiza, in cazul in care comanda se realizeaza prin e-mail sau telefon, numai in urma unei discutii telefonice cu consultantul de vanzari al SF pentru a fi siguri ca s-a inteles ce produse si in ce cantitati sunt comandate de catre Client si pentru a nu surveni neintelegeri.

Valoarea maxima a obligatiilor SF, fata de orice Client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de catre SF de la Clientul respectiv.

 

 1. Preturi

 

Preturile produselor si serviciilor sunt exprimate in RON si includ TVA (24%) dar nu includ cheltuielile de ambalare-cadou si transport, in cazul in care aceste cheltuieli exista.

Preturile produselor din comanda sunt valabile 2 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.

SF va emite catre Client o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

 

 1. Modalitati de plata a produselor

 

Plata produselor comandate de pe site-ul Solarfreedom se poate efectua in patru moduri:

-a-prin card (in avans)-in acest caz SF va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate. Procesarea securizată a plăților se face de catre: euplatesc.ro

-b-prin mandat postal (in avans)- dovada platii trebuie trimisa catre SF la adresa de e-mail sales@steviauniverse.com. In cazul platii prin mandat postal, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SF.

-c-prin ordin de plata (in avans) )- dovada platii trebuie trimisa catre SF la adresa de e-mail sales@steviauniverse.com. In cazul platii prin ordin de plata, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SF.

-d-prin curier (in sistem ramburs, la livrarea produselor)

Modalitatea de plata este la alegerea clientului dar optiunea trebuie sa fie exercitata in momentul lansarii comenzii.

Orice mod de plata este ales, livrarea efectiva a produselor se face numai dupa achitarea integrala a pretului produselor si serviciilor.

 

 1. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (exclusiv Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid. Livrarile se fac conform programului de lucru, la adresa de livrare (este aleasa implicit adresa dvs. daca nu se precizeaza alta). Toate comenzile vor fi validate telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, prin confirmarea datelor inscrise in formularul de comanda, cat si a datelor dvs. personale.

 

Livrarea produselor va fi GRATUITA pentru comenzile care depasesc valoarea de 200 RON (inclusiv TVA) in limita a 5 kg/colet.

Pentru comenzile mai mici de 200 RON (inclusiv TVA) costurile de livrare inclusiv TVA sunt:

 

ZONA/Tipul platii

plata cu CARD

plata cu RAMBURS

LOCO (in Bucuresti)

9 lei

12 lei

NATIONAL

15 lei

24 lei

 

 

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

 

Livrarea se face o singura data pentru plata initiala a transportului sau pentru cazul in care, comanda fiind superioara sumei de 200 ron, livrarea este gratuita. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Orice noua trimitere/retrimitere catre aceeasi adresa sau catre o alta adresa pentru aceeasi comanda in cazul in care clientul nu este gasit la adresa sau adresa a fost gresit furnizata de catre client, va fi achitata separat, in plus fata de plata initiala, la data la care se comunica noua adresa sau se cere retrimiterea comenzii la aceeasi adresa.

 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

 

SF isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive de forta majora.

 

 1. Informatii privind returul produselor cumparate

 

La receptionarea comenzii, clientii au obligatia de a verifica produsele din punct de vedere al calitatii, al integritatii si al pretului, avand posibilitatea de a refuza produsele necorespunzatoare. Valoarea acestora va fi scazuta din valoarea totala a facturii sau produsele respective vor fi inlocuite. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

 1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

 

Site-ul Solarfreedom este gazduit de serverele unei terte firme. SF nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SF nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Solarfreedom . SF nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Solarfreedom . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

 1. Abonarea si dezabonarea la newsletter

 

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului Solarfreedom este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

 

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SF detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

 

Abonatii newsletter-ului Solarfreedom pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Solarfreedom mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SF nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

 

SF isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SF are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

 1. Politica de confidentialitate

 

S.C. SOLAR FREEDOM S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 33597. SF garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SF pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SF nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa dezabonare@steviauniverse.com, sau prin posta la adresa: Strada Caramidariei nr. 69, etaj, camera 2 Sibiu, Judetul SIBIU.

 

SF se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct, in situatia in care se va incheia un contract pentru acest tip de servicii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Solarfreedom sunt transmise pe cale electronica, SF nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SF va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

 

Informatiile furnizate catre SF sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SF, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SF nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

 

SF certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   1. dreptul de a cere SF sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

   2. dreptul de a cere SF sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

   3. dreptul de a cere SF sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

   4. dreptul de a cere SF sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

 

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa sales@steviauniverse.com sau prin posta, la adresa: Str. Ceahlau nr. 2, bloc 15, Ap. 1, sector 6, Bucuresti, sau la Sibiu, Strada Cărămidăriei Nr. 69.

SF nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SF nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Solarfreedom in scopul precizat in prezentul document.

 

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Solarfreedom , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SF a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Solarfreedom , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Solarfreedom si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

Astfel, Solarfreedom poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Solarfreedom nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.steviauniverse.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, Solarfreedom poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

 

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Solarfreedom.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe de aici

 

 1. Dispozitii finale

 

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Solarfreedom si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.steviauniverse.com, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


S.C. Solar Freedom SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 33597 .

Nu vom furniza sub nici o forma datele dumneavoastră nimănui.