• Livrarea produselor

 

Livrarea produselor se face oriunde in tara (exclusiv Romania), prin firma de curierat rapid ATLASSIB SRL, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu ATLASSIB SRL. Livrarile se fac conform programului de lucru, la adresa de livrare (este aleasa implicit adresa dvs. daca nu se precizeaza alta). Toate comenzile vor fi validate telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, prin confirmarea datelor inscrise in formularul de comanda, cat si a datelor dvs. personale.

 

Livrarea produselor va fi GRATUITA pentru comenzile care depasesc valoarea de :

-       150 RON (inclusiv TVA) in limita a 5 kg/colet pentru produsele pe stoc si

-       300 RON (inclusiv TVA) in limita a 5 kg/colet pentru produsele de cofetarie

 

Pentru comenzile mai mici de 300 RON (inclusiv TVA) costurile de livrare inclusiv TVA sunt:

 

ZONA/Tipul platii           

plata cu CARD, ordin de plata, mandat postal

(in avans)

plata cu RAMBURS

(la livrare)

 

LOCO

(in Bucuresti)

11 lei

15 lei

 

NATIONAL

(in restul tarii)

15 lei

24 lei

Se ridica personal de la Sala de sport

SALSAFIT GYM

din cadrul Magazinului Unirea- etajul 4 (etajul 6 al parcarii)

 

gratuit,  după ce ați plătit prețul produselor pe net

 

 

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

 

Livrarea se face o singura data pentru plata initiala a transportului sau pentru cazul in care, comanda fiind superioara sumlor minime pentru a se incadra in categoria de transport gratut, livrarea este gratuita.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Orice noua trimitere/retrimitere catre aceeasi adresa sau catre o alta adresa pentru aceeasi comanda in cazul in care clientul nu este gasit la adresa sau adresa a fost gresit furnizata de catre client, va fi achitata separat, in plus fata de plata initiala, la data la care se comunica noua adresa sau se cere retrimiterea comenzii la aceeasi adresa.

 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

 

HNP isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive de forta majora.